Praktijknaam

De eikenboom kenmerkt zich door diepe wortels in de aarde en een immense hoogte. Al generaties lang speelt deze boom een belangrijke rol in oude volksverhalen. Zo werd de eik in een aantal culturen als heilig gezien. Wist je bijvoorbeeld dat deze boom symbool staat voor onder andere bescherming, moed en kracht? Het is een levensboom.

Ik heb bij het ontwerpen van mijn logo gekozen voor een jonge eik, zodat hij nog alle ruimte heeft om verder te groeien en tot volledige bloei te komen.

Misschien heb je ook al opgemerkt, dat als je de letters van eik omdraait er kei staat. Met een beetje fantasie heb ik in mijn logo een spiegelbeeld gecreëerd. In mijn praktijk houd ik mensen namelijk een spiegel voor.

 

‘Durf jij in de spiegel te kijken? 

Wie ben je?

Wie wil je zijn?

Durf jij te gaan staan voor wie je bent?’

 

Een kei heeft in het Nederlands twee betekenissen. Het staat voor een krachtige steen én voor iemand die bijzondere prestaties levert. Mijn streven is, om op zoek te gaan naar jouw kwaliteiten en je te laten stralen in datgene waar je goed in bent!

Zowel een kei als een eik zijn aardse elementen. In mijn praktijk laat ik mensen gronden, zodat ze beter in hun Eigen Innerlijke Kracht (EIK) komen te staan en ontspannen.

Daarnaast zitten de letters van IK in de woorden eik en kei. Ik staat voor Innerlijk Kind. Er kan een trauma opgelopen zijn tijdens de kindertijd, waardoor er in het heden een blokkade zit wat eerst verholpen dient te worden om vooruit te komen.

Wees welkom bij mijn praktijk in de Keistad Amersfoort!

 

Facebook
LinkedIn