Inclusief meditaties & NU TIJDELIJK met een op maat gemaakte 1-op-1 sessie!

Hallo lieve mooie JIJ! Je verdient het om te zijn wie je echt bent en om stralend(er) door het leven te gaan. Alleen zijn er nog dingen die je tegen houden, om het leven te leiden waarvan je droomt.

Misschien weet je niet hoe je ervoor zorgt, dat je je niet meer laat tegenhouden door twijfel en angst. Of je vindt het moeilijk om de bevestiging uit jezelf te halen en uit te gaan van je eigen kracht.

Maar weet je dat je meer kunt dan jezelf denkt? Alles wat je nodig hebt is al aanwezig in jou. Nu mag je dat zelf ontdekken en jezelf helen. De wereld heeft jou nodig!

Ook ik heb mij onzeker en zelfs minderwaardig gevoeld. Ik vergeleek mezelf met anderen, dacht dat ik niet goed genoeg was, dat ik dingen niet (alleen) kon, was voortdurend bang om fouten te maken, had steeds opnieuw bevestiging nodig enzovoort. Jarenlang ben ik op zoek geweest naar wie ik werkelijk was en wilde zijn. Een proces op zoek naar de persoon die onder de vele lagen van negatieve gedachten, overtuigingen en aangeleerde manieren om zichzelf te beschermen zat. Alles wat mij aan kennis, inzichten en oefeningen geholpen heeft, heb ik nu voor jou verzameld in één cursus. Een cursus die ik toen graag zelf zou hebben gevolgd. Daarom ben ik ook zo blij dat ik nu jou mag helpen.

In ongeveer 3 minuten leg ik in onderstaand filmpje meer uit over het doel van de cursus. Ik vertel je waarin  ‘ZIJN wie je werkelijk bent’ zich onderscheidt en waarom ik er zo enthousiast over ben! (NU TIJDELIJK GRATIS krijg je na afloop een persoonlijke sessie van maximaal 2 uur afgestemd op wat jij op dat moment nog nodig hebt!)

Deze cursus is voor jou als je:

Na deze cursus is in het algemeen:

Na deze cursus kun je specifiek:

Ook is er tijdens de cursus gewerkt aan:

De cursus bestaat uit 12 lessen:

1. Doelen formuleren

2. Wet van aantrekkingskracht

3. Kernkwaliteiten en kernkwadranten

4. Belemmerende overtuigingen herkennen

5. Gedachten ombuigen en de innerlijke criticus de baas

6. Vergeven

7. Van jezelf houden

8. Chakra’s

9. Chakra’s vervolg

10. Karakter

11. Karakter vervolg

12. Hechting en winst-driehoek

Extra informatie:

Schrijf je in voor deze waardevolle online cursus! De lessen bestaan uit video’s, luister/ geluidsfragmenten en informatieve PowerPoints. Bij iedere les horen passende oefeningen. Na betaling ontvang je de inloggegevens van ‘ZIJN wie je werkelijk bent’. Je kunt zelf je tijd indelen en bepalen hoelang je over de cursus doet. Als je iedere week 1 les doet, ben je ongeveer 3 maanden bezig. Na afloop maken wij een afspraak voor de 1-op-1 sessie, die bij de cursus nu tijdelijk inzit. Verder kun je altijd nog eens inloggen (tot maximaal 6 maanden na verkrijgen van inloggegevens) om informatie terug te zoeken, na te lezen, te luisteren of te kijken. Het is echter niet toegestaan om zonder toestemming van de auteur de inloggegevens of inhoud van de cursus op welke manier dan ook te delen met anderen. 

In 12 lessen ZIJN wie je werkelijk bent. Inclusief meditaties (afgestemd op jouw persoonlijkheid) en een werkboek met maar liefst 27 oefeningen.

Combinatie tussen wetenschap en praktische spiritualiteit.

Nadruk op het helen van wonden uit het verleden (zonder je eventuele trauma's opnieuw te beleven).

Positief gericht met ruimte voor plezier.

Mogelijkheid om tijdens de cursus vragen te stellen.

In je eigen tijd volgen. Gemiddelde duur +- 3 maanden.

Tijdelijk inclusief nazorg door een op maat gemaakte 1-op-1 sessie na afloop (max 2 uur, bijv. een healing).

BETAAL EENMALIG 279,-

BETALING IN 2 TERMIJNEN IS MOGELIJK, 2 X 142,00 EURO (TOTAAL 284,--)

BETALING IN 3 TERMIJNEN IS MOGELIJK, 3 X 97,00 EURO  (TOTAAL 291,--)

Meld je hieronder aan en ik neem contact met je op.

Copyright 2022 Eigen Innerlijke Kracht - 
Copyright 2022 Eigen Innerlijke Kracht - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram