Ervaringen

Maak een afspraak

Op deze pagina lees je de ervaringen van mensen, die een healing, coachsessie of training hebben gevolgd bij EIK.  Ik ontvang ook graag feedback van jou! Alleen met jouw toestemming plaats ik hier de reactie met voornaam of anoniem.


Anoniem (dec ’21):  “Allereerst wil ik je enorm bedanken. Onze afspraak heeft mij veel rust gebracht en veel inzichten gegeven. Ik ben de afgelopen week heel vermoeid geweest en veel dromen gehad, zoals jij al voorspelde. Vooral merk ik dat ik mij veel lichter voel. Ik verneem dat je ballast hebt weggenomen. Ik kijk enorm, maar dan ook echt enorm, uit naar een vervolgafspraak. Ik zie het als investeren in mijzelf met behulp van jou! Dank je wel! Over heel 2021 behoorde dit tot één van de beste stappen van het jaar!”


Hanneke (nov ’21):   “De sessie bij Thamar was een hele mooie bijzondere ervaring.  Ik hoorde een mooie ervaring van mijn vriendin die bij Thamar was geweest. Zelf liep ik tegen wat zaken aan in mijn leven en besloot een afspraak te maken.  Als eerste is het een warm ontvangst door Thamar, vooraf besteedt ze al veel tijd voordat je komt. De sfeer en warmte in de ruimte en daarbij de manier waarop Thamar al aanvoelt, wist ze mij al heel snel te raken. Precies wat er speelde en hoe ik mij voelde. Ik heb heel veel aan deze sessie gehad en ging met meer inzichten naar huis. Thamar legt het ook heel fijn en goed uit en neemt alle tijd voor je. Ik ga zeker weer naar Thamar toe. Heb je vragen over jezelf of loop je ergens tegen aan, dan is Thamar echt degene die je daarbij kan helpen”. 


Anoniem: “….lieve Thamar…zo blij en dankbaar dat ik bij je geweest ben….inzicht….geruststelling….vertrouwen….ik ben een flinke stap verder in mijn proces….dank, dank, dank!!!!”


Anoniem:  “Ik wil je hartelijk bedanken voor al de goede hulp en kracht die je mij gegeven hebt. Ik heb geleerd hoe ik beter, sterker en met meer vertrouwen in het leven kan staan. Een leven met kleur! Ik ben nog steeds verwonderd over het enorme effect van je behandelingen. Vond het heel fijn om mijn hart te kunnen luchten en dat je mij weer sterker maakte om het leven aan te kunnen. Lieve Thamar: dank je wel! Je bent uniek”.


Natasja: “Ik heb de sessie voor de grondingsoefeningen als heel positief ervaren! Het heeft me bewuster gemaakt over wat je kunt doen om overtollige energie/spanning kwijt te raken. De oefeningen helpen mij dagelijks tijdens uitdagingen in mijn werk. Het is iets wat eigenlijk iedereen onderdeel zou moeten maken van haar of zijn levensstijl. Je kunt het altijd toepassen op het moment dat het je uitkomt. Dat de grondingsoefeningen werken is zekerheid, nu nog de rust vinden om de oefeningen met regelmaat toe te passen. Het is een verandering die ik probeer door te voeren in een bepaalde mindset. Ik raad het iedereen aan die beter wil leren omgaan met de drukte van alle dag zodat je ‘lichter’ door het leven kunt gaan. Heel erg bedankt voor deze waardevolle tips, het heeft mij zeker geholpen!”


Rachel: “Wat een bevrijdende en waanzinnige sessie heb ik bij je mogen beleven.  Alles wat je mij vertelde, herkende ik zo duidelijk. De tips die je mij hebt gegeven zijn makkelijk toepasbaar en ik maak er ook goed gebruik van. Je legt duidelijk uit wat je aan het doen bent en wat je tegen komt. Ik vond het heel erg fijn en ik kom zeker bij je terug want ik geloof dat ik er echt baat bij heb om de ‘boel’ zo nu en dan op te schonen”.


Rikje:Wat een bijzondere ervaring. Na het overlijden van mijn zus had ik heel veel boosheid in me waar ik geen kant mee op kon. Sinds de healing van Thamar ben ik veel rustiger en voel ik me prettiger. Uiteraard is het verdriet er nog, maar ik kan wel weer verder. Het is niet meer zo allesoverheersend aanwezig. Dank je wel Thamar! ” 


J: “Door de healing bij Thamar kreeg ik zoveel inzichten op een dieper niveau! Dingen waar ik zelf niet aan gedacht (of gevoeld) had. De healing maakt echt iets los en helpt je het begin van een weg te wijzen. De inzichten zijn zo duidelijk en logisch, dat het niet weg zakt na verloop van tijd. Wat het nog extra leuk maakt, is dat Thamar dit met alle liefde en ook de nodige humor brengt! Heerlijk aards en nuchter. Dat vind ik zelf altijd zo fijn! Thamar is fantastisch in wat ze doet, absoluut een aanrader!”


Anoniem: Onze zoon wist niet precies wat hij kon verwachten bij Thamar, maar ontdekte snel dat zij hem op veel gebieden verder kon helpen. Communicatie met anderen verloopt nu veel beter en hij is rustiger geworden. Het is fijn dat hij nu zelfstandig verder kan, nu hij weer lekker in zijn vel zit.”


S:Het is nu drie weken geleden dat ik een healing-sessie bij Thamar heb ondergaan. Na het afgelopen jaar meerdere stressvolle en traumatische gebeurtenissen te hebben meegemaakt, ‘gewoon’ doorgaan met je leven, signalen van je lichaam niet opmerken, en uiteindelijk de grond onder je voeten voelen wegglijden. Werd het duidelijk dat het niet zo goed met mij ging.  De huisarts raadde mij een psycholoog aan, om weer wat handvatten en grip terug te krijgen (er is een wachtlijst). Ik voelde mij echt niet in orde en wilde liefst zo snel mogelijk weer beter worden! Op aanraden contact opgenomen met Thamar. Thamar legt alles rustig en duidelijk uit. Toen ze merkte dat ik me ongemakkelijk en zenuwachtig voelde stopte ze, en deed een oefening  met mij om meer ontspannen te worden. Na de sessie voelde ik mij al direct rustiger en sterker.  Ik mocht er weer zijn! Een fijn gevoel. Ik mag geen wonderen verwachten maar toch…Het is nu drie weken geleden, en ik voel heel duidelijk verschil. Ik ben je dankbaar Thamar! Lieve groet, S”       


Yvonne: Ik hoorde over Thamar via een vriendin die wist van mijn ‘problemen’. Zij  gaf aan dat het goed voor mij zou zijn om eens een healing te volgen. Ik wist niet goed wat ik moest voelen/ verwachten, maar na het intake gesprek dacht ik baat het niet dan……De healing was nog geen 5 minuten bezig en Thamar benoemde iets, wat alleen ik kon weten, waardoor alles van mij afviel en ik er volledig in mee ging en haar vertrouwde. Ik ben nu inmiddels 3x behandeld en zowel lichamelijk als geestelijk enorm gegroeid en een blijer mens geworden en dit dankzij Thamar. Wat ben jij een mooi mens, maar vooral ook een vakvrouw!”


Leonie:  Thamar kan echt op een hele fijne manier een goede healing geven. Vanuit een afstand voelt en ziet ze precies de juiste dingen. Heel bijzonder en waardevol. Er kwamen echt punten ter sprake die me aan het denken zette en waar je echt wat mee kan. In het begin denk je wat gaat ze doen….maar het is totaal niet zweverig ofzo. Iedereen zou dit moeten doen om verder te komen in je leven.” 


Suzanne:Ik heb de heling van Thamar als heel prettig en bijzonder ervaren. Tijdens het helen kreeg ze beelden te zien, die ze met mij deelde. Deze gaven mij inzicht in mijn situatie en hielpen me met het leggen van de puzzel, waar ik zelf niet uit kwam. Ik voelde mij na de heling vrijer, lichter en blijer. Mijn leven is nu makkelijker en leuker! Ik kan het iedereen aanbevelen om een heling bij Thamar te boeken. Dank je wel Thamar!”    


Rina:Thamar is als coach doortastend en als energiewerker krachtig. Deze combinatie maakt dat ze niets laat liggen en samen met jou aan het werk gaat. Na 1 sessie voelde ik dat ik de wereld weer aan kon. Ik stond in mijn kracht” 


Nalini: Healing van Thamar heb ik ontvangen als een warm bad. Zij legt goed uit , wat ze tijdens de healing ervaart. Het voelt goed. Ook de dagen na een sessie is de positieve opschoning van de energie merkbaar”


Jeannette: Thamar is een gepassioneerde healer. Vanuit haar ervaringen en haar sensitiviteit voor de ander voelt zij letterlijk in. Zij legt met haar spiritueel vermogen bloot wat er was/ is en hoe je daarmee verder kan. Ze zorgt dat blokkades vrijkomen en laat energie stromen op weg naar wat in een liefdevolle toekomst nodig is”


Carolien:Thamar heeft een bijzondere gave waardoor ze bij mijn healing unieke beelden zag, die mij inzicht gaven in mijn problematiek. Daarnaast vond ik het sowieso fijn om mijn energiesysteem, blokkades en trauma’s door haar te laten schonen. Ik voelde mij erna weer helemaal relaxed en goed gegrond de deur uit gaan. Ik beveel Thamar van harte aan!”

Ook zo benieuwd naar een sessie, boek nu uw eigen sessie:

Facebook
LinkedIn