1:1 Gelukscoaching

Wat betekent geluk voor jou?

Stel je eens een leven voor waarbij je volledig in je kracht staat, in balans bent en met compassie naar jezelf kunt kijken. Hoe gelukkig voel je jezelf dan?

Met oog voor jou en je eigen proces werken wij in een aantal sessies samen toe naar een mentaal krachtig en daardoor gelukkiger leven. Vanuit een holistische werkwijze en nuchtere benadering kijk ik steeds naar wat er nodig is. Mede door mijn intuïtief vermogen kom ik snel tot de kern. De eerste paar keer dat je bij mij bent gaan wij werken aan het vergroten van je vitaliteit. Ik activeer het zelfhelend vermogen. Daarbij pak ik de oorzaak van de eventuele verstoring aan in plaats van enkel de symptomen te bestrijden. Hierbij werk ik op diepere lagen waar je zelf niet bewust van bent. 

Ik blijf in het hier en nu en maak gebruik van methoden zonder dat je eventuele vervelende herinneringen herbeleefd. Het contact met je eigen lichaam wordt hersteld en versterkt, zodat je uit je hoofd gaat en weer in je lijf zakt. Je komt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau weer in balans. Na 1 of 2 sessies voel je jezelf vaak al lekkerder in je vel zitten.

De gelukssessies

De gelukscoaching bestaan uit gemiddeld 8 sessies, dat is 11 uur coaching. De eerste drie sessies duren ongeveer 2 uur en de rest 1 uur. 

Voor de gelukscoaching reken ik voor particulieren een tarief van 935,00 euro. Eventueel is het betalen in termijnen mogelijk.

Een losse gelukssessie bedraagt 90,- per uur.

In principe vindt de coaching in mijn praktijkruimte plaats. In overleg is voor een deel ook online contact mogelijk.
Maak een afspraak

Hoe blijf je evenwichtig?

Ook kijk ik samen met jou wat jij nodig hebt om na de gelukscoaching het evenwicht te houden en lichaamsbewust te blijven, zodat je bijvoorbeeld signalen van stress in de toekomst eerder opmerkt en op tijd actie kunt ondernemen. 

Om in je kracht te blijven leer ik je vaardigheden. Ik geef je praktische tools om jezelf te ontladen van negatieve spanning en om je op te laden met positieve energie. Dat kunnen ook oefeningen zijn gericht op grenzen voelen en aangeven, het anders leren omgaan met emoties of het aanpakken van faalangstgedachten.

Verder help ik je aan een realistische kijk op jezelf. Je ontdekt en versterkt je kwaliteiten, wat je vertrouwen in jezelf sowieso een boost geeft. Ik wil dat je daarbij niet alleen met woorden kunt zeggen dat je oké bent of van jezelf houdt, maar dat je deze positieve energie over jezelf vooral van binnenuit voelt. Ik heb daarbij oog voor waar er nog liefdevolle aandacht naar toe mag.

Hoog sensitief

Als de combinatie tussen Westerse kennis en Oosterse filosofie je aanspreekt, zit je bij mij zeker goed. Ook is de gelukscoaching perfect geschikt voor als je hoogsentitief bent. Je zult namelijk merken dat je na het traject minder overgevoelig bent voor prikkels en energieën van anderen. In plaats daarvan kun je je gevoeligheid inzetten als een sterke eigenschap.
JA! Ik wil dit traject graag starten
Copyright 2022 Eigen Innerlijke Kracht - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram