De plek waar je in je kracht komt!

Een energieker en stralender leven is binnen handbereik!

Speciaal opgericht om mensen op een natuurlijke manier van hun klachten af te helpen.

Mijn praktijk heb ik opgericht met een duidelijk doel: werken aan je gezondheid op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Een plek waar je als klant nog mens bent en zelfstandig verder kunt na één of een paar sessies. Dit is ook mijn missie sinds ik in 2018 voor mezelf begon.

Mijn werk heeft als uitgangspunt het opzoeken en verwijderen van de oorzaak van de klacht. Er wordt daarbij naar de gehele mens gekeken in plaats van naar één specifiek probleem. Dit gebeurt zonder dat er eventuele trauma's worden herbeleefd. De healingsmethode, waar ik gebruik van maak, heeft zijn dienst inmiddels al vele jaren bij jong en oud bewezen.

Voor een blijvend resultaat geef ik inzicht en persoonlijke adviezen mee. Het is mogelijk dat het oefenen van vaardigheden onderdeel van het op maat gemaakte programma is. Lees meer over mijn dienst.

Mensen begeleiden op hun levenspad: dat is wat ik het liefste doe.
Het geeft mij voldoening en energie, als ik zie dat mensen een persoonlijke of spirituele groei doormaken.

Jarenlang zag ik mijn eigen rugzak en bovennatuurlijke ervaringen als last. Nu zet ik mijn kennis, fijngevoeligheid, spiritueel vermogen, werk- en persoonlijke ervaring bewust en op een positieve manier in. Vanuit passie en liefde help ik je graag verder! Lees meer over mij.

Wil je regelmatig kennis, tips en nog meer leuks ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Heb je verder nog een vraag of wil je direct een afspraak maken?

Copyright 2022 Eigen Innerlijke Kracht - 
Copyright 2022 Eigen Innerlijke Kracht - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram