Mijn praktijk

Wil je in je kracht staan?

Je krijgt weerstand en energie op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied. Op een natuurlijke manier voel je je al snel lekkerder in je vel.

> Vervelende gedachten blijven door je hoofd gaan, waardoor je slecht slaapt en overdag minder presteert                                      

> Door angst of weinig zelfvertrouwen doe je niet wat je eigenlijk verlangt

> Je kind loopt vast op school en hierdoor zijn er spanningen thuis

Door allerlei gebeurtenissen, prikkels en omstandigheden ben je niet in evenwicht. Het leven is voor je gevoel meer ‘overleven’ geworden. Je bent moe, onrustig, onzeker, angstig, verdrietig, boos of je zit veel in je hoofd. Het lichaam vertoont allerlei pijnklachten. Eigen grenzen bewaken lukt niet (meer) goed. Je wilt weten waar je klachten vandaan komen. Het belangrijkste doel is herstellen, maar niet door je hele verhaal te vertellen en eventuele trauma’s te herbeleven. Daarnaast heb je behoefte aan inzicht, grip en persoonlijk advies. Je wilt zijn wie je echt bent. Rust en ontspanning is waar je behoefte aan hebt. Terugkomen in je kracht! 

De klant is bij mij mens. Mijn praktijk staat voor een plek, waar er tijd en persoonlijke aandacht is. Mijn missie is werken aan je gezondheid op een holistische manier. Hierbij wordt er niet naar een specifieke klacht gekeken, maar naar de gehele mens. 

Hoi, mijn naam is Thamar! In mijn werk in de psychiatrie zag ik mensen lijden en verdoofd van medicatie. Daarnaast werkte ik als docent Omgangskunde vaak voor grote groepen met weinig persoonlijke aandacht. Daar werd mijn wens voor een praktijk geboren, om het anders en op mijn manier te doen.

Op een bijzondere manier kwam ik vervolgens in aanraking met de spirituele opleiding ‘Geestelijke Heelkunde’ en alles viel als puzzelstukjes in elkaar. Net als veel mensen in deze Westerse maatschappij voelde ik stress, prestatiedruk en droeg een rugzak mee met heftige levensgebeurtenissen. Ik ervaarde door de opleiding zelf de kracht van energetische therapie en healing.

Ook ben ik hoogsensitief en heb ik mijn hele leven al paranormale ervaringen. Nu zet ik mijn kennis, werkervaring, persoonlijke ervaring, fijngevoeligheid en spiritueel vermogen bewust in. Het geeft mij voldoening en energie, als mensen persoonlijk of spiritueel groeien.  

Als je lichaam en geest in evenwicht is, ga je stralender door het leven. Je voelt je een blijer mens. Nare gevoelens na een aangrijpende gebeurtenis verminderen. Je kunt beter prikkels verwerken. Energie van anderen beïnvloeden je minder negatief, waardoor je meer energie overhoudt voor leuke dingen. Tevens levert healing een bijdrage aan een natuurlijk genezingsproces.

Ervaring 1:

“Wat een bijzondere ervaring. Na het overlijden van mijn zus had ik veel boosheid in me waar ik geen kant mee op kon. Sinds de healing van Thamar ben ik veel rustiger en voel ik me prettiger. Uiteraard is het verdriet er nog, maar het is niet zo allesoverheersend aanwezig “. –Rikje van der Steeg-

Ervaring 2:

“Het afgelopen jaar heb ik meerdere stressvolle en traumatische gebeurtenissen meegemaakt. Ik ging ‘gewoon’ door, merkte signalen van mijn lichaam niet op, en uiteindelijk voelde ik de grond onder mijn voeten wegglijden. De huisarts raadde mij een psycholoog aan, om weer grip te krijgen. Omdat er een wachtlijst was, ben ik op aanraden naar Thamar gegaan. Thamar legt duidelijk en rustig uit. Na de sessie voelde ik mij al direct rustiger en sterker. Ik mocht er weer zijn! Een fijn gevoel. Ik mag geen wonderen verwachten maar toch…Het is nu drie weken geleden, en ik voel heel duidelijk verschil.”-S-

Ervaring 3:     

“Inmiddels ben ik drie keer behandeld aan mijn ‘problemen’. Lichamelijk en geestelijk ben ik enorm gegroeid en een blijer mens geworden. Thamar is een mooi mens, maar vooral ook een vakvrouw” –Yvonne-

Ervaring 4:

“Onze zoon ontdekte al snel dat Thamar hem op veel gebieden verder kon helpen. Communicatie met anderen verloopt nu veel beter en hij is rustiger geworden. Het is fijn dat hij nu zelfstandig verder kan, nu hij weer lekker in zijn vel zit”. –anoniem- 

Klik hier voor meer ervaringen.

De eerste keer dat je bij mij komt, vindt er een intakegesprek plaats. Wij bespreken dan onder meer je hulpvraag, wat je wilt bereiken en wat ik daarin voor je kan betekenen. De manier van aanpak verschilt per persoon en per keer. Ik kijk samen met jou naar wat er op dat moment nodig is.  

Met behulp van healingswerk ga ik vervolgens op zoek naar de oorzaak van de klacht. Negatieve energie haal ik bij je weg. Fijne, liefdevolle en helende energie geef ik je terug. Ook zorg ik voor een blijvend evenwicht tussen lichaam, geest en ziel (schonen, herstel en integratie menselijk energiesysteem). Vaak voel je al na één of twee sessies effect en je beter op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied. Een healing kan bij mij op verschillende manieren plaatsvinden. In de basis stuur ik energie via mijn handen zonder dat er aanraking plaatsvindt.

Na ongeveer een week zoek ik opnieuw contact met je, om te vragen hoe het gaat. Soms is er nog een vervolgafspraak nodig. Hierbij kun je denken aan nog een healing, een coachingsgesprek of het oefenen van vaardigheden. Dat zijn praktische oefeningen meestal op het gebied van op- en ontladen (gronding), omgaan met jezelf en met anderen.

Daarnaast geef ik op aanvraag ook trainingen op maat aan kleine groepen, zoals zelfvertrouwen voor pubers en stressreductie bij scholieren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Een healing duurt gemiddeld 2 uur en kost 130,00 euro (Uurtarief is 65,00 euro). Dat is inclusief een intakegesprek bij de eerste keer en een contactmoment na een aantal dagen (zoals beschreven bij procesuitleg). *Mocht dit bedrag financieel niet mogelijk voor je zijn, dan hanteer ik een aangepast tarief. Vraag naar de voorwaarden.  

Bij afname van 6 sessies binnen een jaar krijg je de 6e GRATIS*!

*Keuze uit een persoonlijk coachingsgesprek of het oefenen van vaardigheden t.w.v. 65 euro      

Meest gestelde vragen:

Hoeveel healingsessies zijn nodig?

Bij sommigen is één healing voldoende om klachten te laten verminderen of indien mogelijk te laten verdwijnen. Bij anderen zijn er meerdere sessies nodig.

Daarbij is ook iemands eigen wil leidend. Om jezelf goed te blijven voelen, dien je soms zaken in je leven of gedrag te veranderen.

Uiteraard kan er op een later moment nog eens iets in je leven gebeuren. En waarbij opnieuw een healing nodig is, om het evenwicht te herstellen.  

Welke voordelen zijn er nog meer naast de al genoemde resultaten?

Je hoeft jouw verhaal niet in zijn geheel en steeds opnieuw te vertellen. Praten doe je namelijk met je hoofd. Terwijl het belangrijker is, dat je gaat voelen. En het probleem bij de kern wordt aangepakt.

Ook herinner je soms niet alles meer. Terwijl je lichaam de (nare) ervaringen ergens wel heeft opgeslagen in je energiesysteem. Deze negatieve energie kan de oorzaak zijn van je klacht, terwijl je daar niet bewust van bent.  

Soms is het ook belangrijk om inzicht te krijgen in je eigen manier van denken en gedrag. Vanaf dat moment heb je namelijk de keuze, om het anders te gaan doen. Ik geef je daarbij eerlijk advies en train eventueel met je nieuwe vaardigheden.   

Dit alles benader ik nuchter en met zoveel mogelijk luchtigheid. Ik ben gedreven en betrokken. Meestal kun je al binnen een paar weken terecht. 

Wat voel ik als je een healing geeft?

Wat je wel of niet voelt tijdens een healing, verschilt per persoon. Er zijn mensen die helemaal niets waarnemen en dat is ook prima. Dat heeft geen effect op het uiteindelijke resultaat. De meesten ervaren wel direct rust, verlichting en ruimte in hun lijf.

Wat kan ik wel of niet na een healing?

Mijn advies is de eerste dagen rustig aan te doen. Als je moe bent, geef daar aan toe. Daarnaast is het belangrijk om voldoende water te drinken.

Ik kan niet reizen. Is dat een probleem?

Nee, een healing kan ook op afstand.

Facebook
LinkedIn