Wie ben ik

 ” Als iemand uiteindelijk weer volledig in zijn kracht staat en lekker in zijn vel zit,  geeft mij dat voldoening en maakt mij een gelukkig mens.”

Gedisciplineerd

Georganiseerd

Een doorzetter

Gedreven     Een luisterend oor

Mensenmens

Resultaatgericht

Doelgericht

Meer over mezelf

Mijn naam is Thamar Philips, geboren in 1976 en met mijn gezin woonachtig in Amersfoort.

Na mijn sociaal agogische opleiding in 1998 heb ik diverse commerciële banen gehad. Ik kwam erachter, dat mijn hart meer lag bij creatieve functies en het helpen van mensen.  Ook wilde ik meer met mijn gevolgde opleiding agogiek doen. Ik heb vervolgens de overstap gemaakt naar de gezondheidszorg. Ruim elf jaar heb ik in een Psychiatrisch Ziekenhuis gewerkt, waarvan negen jaar als (activiteiten)begeleider en drie jaar als trainer.

In 2010 ben ik begonnen met een opleiding tot docent Omgangskunde. Nadat ik in 2012 ben afgestudeerd als docent, heb ik de gezondheidszorg verlaten en ben ik volledig het onderwijs ingegaan. Ik mocht op het vmbo en het mbo  lesgeven aan diverse leeftijdsgroepen en leerniveaus in meerdere studierichtingen. Ik gaf verschillende vakken, zoals omgaan met psychische problematiek, sociaal agogische vaardigheden, communicatie, burgerschap en mens en maatschappij. Daarnaast ben ik mentor geweest van een eindexamenklas.

Het mooiste aan doceren vind ik, dat je een bijdrage levert aan het groeiproces bij mensen. In de vaak grote klassen en door tijdsdruk is er weinig aandacht voor de individuele leerling mogelijk. Dat is één van de redenen, dat mijn persoonlijke voorkeur uitgaat naar coaching en begeleiding van het individu en het trainen van kleine groepen.

Na het lesgeven aan grote groepen jongeren, heb ik een jaar coaching gegeven aan kleine teams zorgmedewerkers en management. Tijdens mijn werk als begeleider, coach en docent merkte ik op, dat groeiprocessen van teams en individuen vaak stagneren door onder andere belemmerende overtuigingen, vastgeroeste patronen, angsten en verdedigingsmechanismen. Door deze blokkades en trauma’s bij mensen, heb ik besloten om in 2017 de holistische en energetische opleiding Geestelijk Heelkunde te volgen en heb ik deze opleiding in 2018 met goed gevolg afgerond, om daarna vol enthousiasme als healer, coach en trainer zelfstandig aan de slag te gaan. Ik volg nog steeds cursussen en workshops om mijn kennis actueel te houden en te verdiepen. Zo heb ik  ‘Masterclass Geestelijk Heelkunde’ en de workshop ‘gronden’ gevolgd. En meerdere keren per jaar komen mijn oud-studiegenoten en ik bij elkaar voor intervisie.

Door mijn kennis en ervaring samen te voegen, zorg ik ervoor dat ik de kern van de problematiek aanpak, zodat je uiteindelijk weer beter in je vel gaat zitten en vanuit je eigen innerlijke kracht handelt!