Werkwijze

Mijn werkwijze is vanuit een holistische benadering. Holistisch komt van het Griekse woord ‘holon’, wat het geheel betekent. Ik kijk naar de gehele mens en ga op zoek naar de bron, de oorzaak van de klacht. Vervolgens pak ik de kern van de problematiek aan en breng balans aan op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Voorbeelden van klachten waarbij je niet in balans bent:


Faalangst


Onzekerheid


Te veel in het hoofd zijn


Onvoldoende weerbaar zijn


Gevoel van onrust en gespannenheid


Slapeloosheid


Niet kunnen loslaten


Verdriet


Rouw


Ieder levend wezen bestaat uit energie. In principe hebben alle psychische- en fysieke klachten hun oorsprong in het energiesysteem, wat belemmerd is in zijn functioneren. Door het schonen van dit energiesysteem, help ik je om beter te gronden en te ontspannen. Tevens wordt de opgeslagen en geblokkeerde energie opgeruimd. Deze energie is door ervaringen in het leven veroorzaakt en als traumatisch ervaren. Verder wordt energie die het systeem verstoort verwijderd.

Het voordeel van deze werkwijze is, dat er geen pillen of langdurige en dure therapieën nodig zijn. Daarnaast hoef je niet steeds opnieuw jouw verhaal te doen, zoals vaak bij de reguliere gezondheidszorg het geval is. Ten derde benader ik mijn werk met enige nuchterheid en beide benen op de grond.  De adviezen en inzichten die ik geef,  gaan over het hier en nu en zijn toepasbaar in jouw dagelijks leven.

Tijdens een healingssessie vindt er vaak een coachingsgesprek plaats, waarbij wij samen de puzzelstukjes leggen om tot de kern van de problematiek en een oplossing te komen.

Naast diverse energetische behandelmethodes bied ik ook concrete oefeningen en creatieve werkvormen aan met als doel meer balans en rust, doordat oude puin zoals blokkades en belemmerende overtuigingen worden weggewerkt. Uiteraard heb ik ook een luisterend oor voor je en ben je ook welkom als je alleen een gesprek wilt.

Bij tarieven staat ook nog informatie over mijn werkwijze.

Ik kom graag met jou in contact en kijk samen met je, waar de behoefte ligt. Uiteraard ga ik discreet om met vertrouwelijke informatie.

Naast individuele coaching ben ik ook inzetbaar als trainer en docent voor kleine groepen.  Je kunt hierbij denken aan omgangskundige thema’s .  Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Facebook
LinkedIn