Training voor Gelukkige werknemers

Gelukkige Medewerkers

Wie wil er in zijn organisatie nu geen gelukkige medewerkers? Ze zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer en functioneren beter. Mensen die privé en op het werk lekker in hun vel zitten: weten over het algemeen wat ze waard zijn, hebben meer vertrouwen in hun eigen kunnen, zijn vitaal en hebben veerkracht. De arbeidsproductiviteit neemt toe. Ook verloopt de communicatie en de samenwerking met collega’s vaak soepeler. Een win-win situatie voor zowel werkgever als werknemer!

Trainingen op maat

Naast gelukscoaching en de gelukstrainingen maak ik voor bedrijven en scholen op maat gemaakte trainingen, opleidings- en lesmateriaal. In overleg ben ik ook inzetbaar voor coaching van individuen en kleine groepen. Hiervoor ben ik o.a. een bevoegd docent Omgangskunde. Het vak Omgangskunde richt zich op het ontwikkelen en trainen van communicatieve- en sociale vaardigheden. Het gaat hierbij om hoe je met anderen omgaat, maar ook met jezelf en hoe je wat van je leven maakt. Je kunt hierbij denken aan thema’s als leiderschap, samenwerken, gespreksvaardigheden, omgaan met agressie en stress enzovoort.

Als docent heb ik werkervaring opgedaan binnen Zorg en Welzijn, waar het bijvoorbeeld ging om beroepsvaardigheden zoals het omgaan met eigen emoties, het begeleiden van mensen in rouw, slecht nieuwsgesprekken voeren en het omgaan met psychische problematiek. Maar ook is Omgangskunde te vinden binnen uniformberoepen en ben ik onder andere binnen de Politieacademie actief geweest. Op de academie heb ik lessen over gedrag, communicatie en omgaan met psychische problematiek verzorgd. Voor mijn lessen over psychiatrie maakte ik gebruik van mijn praktijkkennis die ik heb opgedaan binnen mijn jarenlange werk als agoog en begeleider binnen de geestelijke gezondheidszorg. Omgangskunde is als vak dus breed georiënteerd. Mijn trainingen zijn verzorgd en afwisselend.

Vanuit eigen ervaring als HSP-er heb ik affiniteit met hoogsensitieve medewerkers, omdat ik weet hoe lastig het dan kan zijn om ontspannen en uit het hoofd te blijven. Gelukkig kunnen de eigenschappen die bij HSP horen een kracht zijn, als je er bewust van bent en er mee leert omgaan.

Naast werkgevers nodig ik ook scholen uit om contact met mij op te nemen voor coaching of het verzorgen van een training. Ik beteken namelijk graag iets voor jongeren die weerbaarder, assertiever en stressbestendiger mogen worden.
Neem contact op voor een training op maat
Copyright 2022 Eigen Innerlijke Kracht - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram