Thamar Philips

Gelukscoach

Wat betekent geluk voor mij?

Geluk is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid. Weten wie je bent en het leven leiden dat bij je past. Gelukkig worden begint bij de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt.

Geluk is niet altijd vanzelfsprekend

Het woord geluk heeft voor mij lang als onbereikbaar gevoeld. Als kind ervaarde ik mezelf als anders, niet begrepen en gezien. Om geaccepteerd te worden ging ik keihard mijn best doen. Ik was gericht op de buitenwereld en deed alles om iedereen tevreden te houden. Ik streefde perfectie na maar in feite putte ik mezelf volledig uit. 

Op mijn zeventiende had ik mijn eerste emotionele crisis te pakken. Ik liep op het strand en kon ineens geen stap meer zetten. Door een sterk gevoel dat het alleen beter kon worden dan dat het op dat moment was, ging ik met mezelf aan de slag. Maar de echte ‘lifechanging’ kwam toen ik begon met een opleiding over de werking en het helen van het menselijk energiesysteem.


Dankbaar

Nu heb ik innerlijke rust. Ik ben dankbaar voor de leuke en minder leuke dingen die er waren. Het heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Daarbij haal ik alles uit het leven wat er in zit en voel mij gelukkig met mezelf en de mensen om mij heen. 

Ondanks dat ik hoogsentitief ben, houd ik van prikkels. Zo ga ik bijvoorbeeld graag naar festivals, restaurants en op reis. Maar ik zoek ook bewust de rust op in de natuur door te wandelen of te varen met onze boot. Als ik bezig ben met creatieve dingen zoals schilderen, fotograferen, schrijven, dansen en toneel word ik blij. Ook sport ik meerdere keren per week om vitaal en in balans te blijven. Verder ben ik trotse inwoner van Amersfoort en woon ik daar samen met mijn man en puberzoon.

Geluk in de Praktijk

Wat mij ook gelukkig maakt is de praktijk. Het werk past bij mij. Vanuit de psychiatrie waar ik als Agoog werkte en later in het onderwijs als docent Omgangskunde ontstond de behoefte om een plek te creëren met aandacht voor de mens. 

Ik combineer mijn intuïtief vermogen, kennis en vaardigheden vanuit verschillende disciplines met als doel om jou in je kracht te zetten en in je kracht te laten blijven. Daarbij geloof ik dat er meer is tussen hemel en aarde. En dat alles op de juiste tijd en plaats komt. Dus als mijn verhaal resoneert bij jou, neem dan vrijblijvend contact met mij op!
Liefs,
Thamar
Neem vrijblijvend contact op
Copyright 2022 Eigen Innerlijke Kracht - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram