Over mij

Hoi! Mijn naam is Thamar en woon in Amersfoort met mijn gezin. Ik ben het gezicht achter ‘Eigen Innerlijke Kracht’.

Twaalf jaar heb ik in de psychiatrie gewerkt. Ik zag vaak mensen lijden en verdoofd van medicatie. Daarnaast werkte ik als docent Omgangskunde vaak voor grote groepen met weinig persoonlijke aandacht. Daar werd mijn wens voor een praktijk geboren, om het anders en op mijn manier te doen.

Op een bijzondere manier kwam ik vervolgens in aanraking met de spirituele opleiding ‘Geestelijke Heelkunde’ en alles viel als puzzelstukjes in elkaar. Net als veel mensen in deze Westerse maatschappij voelde ik stress, prestatiedruk en droeg een rugzak mee met heftige levensgebeurtenissen. Ik ervaarde door de opleiding zelf de kracht van energetische therapie en healing.

Ook ben ik hoogsensitief en heb ik mijn hele leven al paranormale ervaringen. Zo hoor, voel en zie ik vanaf kinds af aan bijvoorbeeld energieën van anderen. Jarenlang heb ik mijn spiritualiteit weggedrukt uit schaamte en angst. Tevens wist ik niet wat ik ermee aan moest, en ervaarde deze gave zelfs als last. Inmiddels heb ik geleerd hoe ik mijn spiritualiteit juist kan inzetten als kwaliteit, en als kracht om mensen te helpen. In de praktijk zet ik mijn bovennatuurlijke waarnemingen bijvoorbeeld in, om op zoek te gaan naar de bron van de klacht. Met de healingsmethode verwijder ik vervolgens de blokkade.

Mijn spiritueel vermogen en fijngevoeligheid zet ik samen met mijn kennis, werk- en persoonlijke ervaring in om tot een totaal pakket te komen van healingswerk, advies, inzicht, training en het oefenen van vaardigheden. Het geeft mij daarbij voldoening en energie, als ik mensen persoonlijk of spiritueel zie groeien. Lees meer over mijn dienst.

Tijd nemen voor mensen en ze zich welkom laten voelen, vind ik belangrijk. Verder heb ik een nuchtere kijk op spirituele zaken en zet spiritualiteit praktisch in. Waar dat kan, probeer ik luchtigheid te brengen. Verder ben ik open en eerlijk.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en ga ik uit, maar ik zoek ook de rust op en ben vaak in de natuur. Ik sport om vitaal te blijven, en heb creatieve hobby’s zoals tekenen en schilderen.

Graag maak ik met je kennis, om te horen wie jij bent en waar ik je in mag ondersteunen!

Warme groet en een energieke dag,

Thamar Philips

Maak een afspraak
Facebook
LinkedIn